Kush Jemi

“NK Furniture” sh.p.k. buron nga kompania “Gonxha” sh.p.k., e cila eshte krijuar qe prej vitit 1993. Kjo kompani ka importuar dhe eksportuar mallra te kategorive te ndryshme duke bashkepunuar me shtete si Turqia, Bullgaria, Izraeli, Kina, Italia, Greqia etj. 

Duke pare suksesin e vazhdueshem qe gezonte firma vit pas viti, vendosem te zgjeroheshim edhe ne gamen e aksesoreve te mobilerise. Qe ne fillimet e saj, ky aktivitet tregoi qe ishte i suksesshem dhe afatgjate. Aktualisht ka 13 vite qe kompania funksionon gjithmone ne dinamizem konstruktiv. 

Tregtojme mallra cilesor, me cmimet me te mira ne treg, si dhe jemi nder furnitoret kryesor ne rang kombetar dhe nderkombetar ne kete fushe.

Tek ne do te gjeni perfaqesite e kompanive prestigjioze Salice, Tece, Nobel, Etir, Lih Lin etj.

Duhet te theksojme se kompania jone nuk konsiston vetem ne tregtimin, importimin apo eksportimin e mallrave, por edhe ne prodhimin e disa prej tyre. Pra, ne disponojme nje repart prodhimi per disa nga artikujt qe tregtojme. Jane mbi 3000 artikuj ne gamen e aksesoreve te mobilerise.

Klienti per ne, vjen i pari. Asnjehere nuk duhet te mbetet i pakenaqur dhe ne kete e realizojme me se miri!

E tashmja per ne eshte realizim i vazhdueshëm, e ardhmja perfaqeson premtim të nje suksesi gjithnje ne rritje!